Download De kleine overstappen naar Windows 8 voor dummies (Dutch by Andy Rathbone,Maria Heesen,Hans van ter Toolen PDF

  • admin
  • October 20, 2017
  • Dutch Ebooks
  • Comments Off on Download De kleine overstappen naar Windows 8 voor dummies (Dutch by Andy Rathbone,Maria Heesen,Hans van ter Toolen PDF

By Andy Rathbone,Maria Heesen,Hans van ter Toolen

Heb jij home windows eight aangeschaft, maar raak je helemaal de weg kwijt? Geen paniek! Dit boekje is speciaal geschreven voor iedereen die al bekend is met home windows, maar wel een handje geholpen wil worden bij de overstap naar home windows eight. Bovendien wordt er aandacht besteed aan splinternieuwe functies, van het vernieuwde startscherm tot nieuwe diensten als SkyDrive en de Window shop voor apps. Dit boek is ook geschikt voor computer- en tabletgebruikers én voor alle edities van home windows 8.
Andy Rathbone schreef alle eerdere edities van home windows voor Dummies: het bestverkochte computerboek ooit.

Show description

Read Online or Download De kleine overstappen naar Windows 8 voor dummies (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks books

Onschuld (Dutch Edition)

Onschuld is een onvergetelijke roman over liefde, verraad en ons verlangen naar de waarheid. Terwijl Manuel Horst, een jonge oorlogsfotograaf, in Syrië door jihadisten wordt ontvoerd, sterft zijn aan kanker lijdende vader, een bekende gerechtspsychiater, tijdens een bergwandeling in de Pyreneeën. Manuel komt vrij, ontmoet in Beiroet de Syrische vluchtelinge Nada, en neemt haar mee naar België.

Outsourcing van IT (Best Practice Series) (Dutch Edition)

Outsourcing is een van de jongste disciplines in de IT-sector, een area die zelf ook pas een slordige vijftig jaar oud is en nog verre van volwassen. Anders gezegd, outsourcing bevindt zich nog in de jeugdfase. Mede daardoor wordt er binnen deze self-discipline een groot scala aan begrippen gebruikt die elkaar gedeeltelijk overlappen en bovendien soms zwak gedefinieerd zijn.

Nooit op de knieën (Dutch Edition)

Marcus Bakker was once een joviale jongen, verzot op boeken en op corresponderen. Zijn helden waren Ter Braak en Du Perron. Zijn werk zat vol activiteiten voor de blauwe jeugdbeweging: daar ontmoette hij ook zijn latere levensgezelin Els Ezerman, dochter van een bekend toneelspeler. Politiek hoorde niet bij hun leven.

Extra resources for De kleine overstappen naar Windows 8 voor dummies (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

Rated 4.51 of 5 – based on 38 votes